visagie 4 professionals en particulieren
grimeren utrecht
glamour haarstijling
diverse makeup
snelle ooglift tip met highlighter
diverse makeup
hairstyling bruien
glamour

Wat doe ik precies met visagie:

In 1992 ben ik  de eerste stappen gaan zetten als visagiste en in de loop der jaren ook diverse haarstijling cursussen gevolgd. Inmiddels ben ik met mijn visagie en hairstyling bedrijf Makeup4U erg allround geworden op mijn vakgebied.

Mijn werk als visagie en hairstyliste is gericht op fotoshoots, particulier of bedrijf. Mode (Fashion weeks en/of fotoshoot met en voor een ontwerper), cover foto’s en verenigingsbladen en ook televisie. Ik vind het ook leuk om  bruiden bij te staan bij hun mooiste dag van hun leven. Maar moeder van de bruid en/of bruidsmeisje(s) mogen er natuurlijk ook super uit zien op zo’n speciale dag..
Uiteraard kun je bij voor elke gelegenheid terecht. Bijvoorbeeld  visagie en hairstyling voor dames die promoveren als bijv. als arts en er uiteraard mooi uit willen zien op de dag dat de verdediging van het proefschrift gehouden gaat worden en/of de uitreiking van hun bull. Ik verzorg uiteraard ook je Makeup voor Gala feesten of een bal of welke andere gelegenheid dan ook.

Een make-up workshop
Prive makeup advies bij je thuis (dus 1 op 1) kun je ook bij mij terecht.

In 2010 ben ik ook nog een basiscursus grimeren gaan volgen. Het leek me ook erg leuk om aan een, of meerdere, films mee te kunnen werken. Aangezien er daar toch nog wel eens een keer een kleine of wat grotere wond, of blauwe plek, in voor zou kunnen komen, vond ik dat ik dat toch op een zo goed en realistische manier moest kunnen maken.

Aan (speel) films meewerken is me in de loop der jaren ook gegund geweest. Verder heb ik ook aan een aantal commercials, video clips en een informatieve film voor scholen en musea. Deze laatste ging over het leven van een gladiator. Allemaal ontzettend leuk om aan mee te mogen mee werken.

Let wel: ik heb geen studio! Ik werk altijd op locatie en kom dus graag naar je toe.

Ben je dus op zoek naar een professionele en betrouwbare visagiste?