visagie 4 professionals en particulieren
diverse makeup
glamour
glamour visagie

Waar kom ik zoal?

Dit vind ik echt het leukste van mijn werk als visagiste: ik kom bijna overal.

Ik heb heel veel fotoshoots gedaan voor onder andere bedrijven in Den Haag en omgeving Utrecht, Hilversum en Zeist. Mijn werkgebied strekt zich uit van Den Bosch in Brabant tot Leeuwarden, Amsterdam en alles wat daar tussen zit.

Vooral de dames in de bedrijven waar ik ben gewwest vonden dit altijd een erg leuke ervaring. Dit omdat bij een van de bedrijven waar ik de visagie kwam doen een paar nieuwe medewerkers waren gekomenen die op de foto moesten voor de website, of een stukje in hun bedrijfsblad kwam waar een mooi gestileerde foto bij moest staan.

Ik ga regelmatig met een fotografe uit Amersfoort mee, i.v.m. een interviews wat in een verenigingsblad geplaatst moeten worden. Daar komen ook een aantal foto’s bij te staan, waarvoor visagie nodig is. Voor deze visagie- fotosessies rijden we echt heel Nederland door.

Soms is het in de omgeving van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Baarn en Soest. Maar we zijn hiervoor ook wel naar Middeelburg in Zeeland, Groningen en Maastricht geweest.

Waar we gaan ook naar toe gaan het is altijd heel erg gezellig en leuk om dit te mogen doen.

Voor particulier visagie opdrachten of visagie en hairstyling voor bruiden kom ik (ongeacht de afstand) graag naar je toe. Ik vind het prettig om met klanten uit het hele land in contact te komen. Als professioneel visagiste hairstyliste hou ik van mijn werk, waardoor de afstand voor mij niet belangrijk is.

Ik zeg altijd over mijn vak als visagiste: Er is echt niets zo mooi als mooie mensen nog mooier maken!

Ben je dus op zoek naar een professionele en betrouwbare visagiste?