visagie 4 professionals

Visagie & hairstyling voor professionals:

Ik ben allround visagiste met een lange ervaring op het gebied van haarstijling en makeup. Om mijn werk nog completer te kunnen maken, heb ik een mode- en stijling cursus gevolgd. Ik kan dus ook goed uit de voeten met advies voor dames en/of heren, helpen met kleding advies en mooie combinaties. Om met de visagie tot een mooi resultaat te komen, help ik vaak met het samenstellen van de aanwezige kleding en accessoires.

Ik ben samen met een ontwerper naar vele (internationale) fashion weeks geweest en daar veel ervaring met styling opgedaan. In 2010 heb ik tevens een basis grime opleiding gedaan.

Door de kennis van de opleiding kan ik als visagiste zeer realistische wonden en/ of blauwe plekken maken. Ik kan met crepe-haar werken voor snorren of baarden, iemand er ouder uit laten zien of een kale kop geven. Mocht dat nodig zijn, fabriceer ik deze zelf. Door mijn ervaring op de set bij een aantal films heb ik daar de nodige ervaring mee opgedaan.

Als visagiste kan ik op het gebied van haarstijling veel kanten uit. Ik heb diverse haarstijling cursussen gevolgd en hou me naast visagie op de hoogte van laatste trends en technieken.
Ik sta er om bekend snel te werken, dus haar stylen en/of makeup aanbrengen duurt geen uren, tenzij het een heel moeilijke of gecompliceerde stijl of techniek is die er nodig is om het gewenste eind resultaat te bereiken.

Ik ben in bezit van eigen vervoer, ben zeer punctueel, erg flexibel en heb beslist geen 9 tot 5 mentaliteit! Als professional visagiste heb ik heel veel producten op
voorraad en/ of bij me. Zeg nooit “nooit”, maar ik sla dus zelden mis als ik op een locatie ben.

Ben je dus op zoek naar een professionele en betrouwbare visagiste?

diverse makeup
glamour
glamour visagie