visagie 4 particulieren
grimeren utrecht
glamour haarstijling
diverse makeup
snelle ooglift tip met highlighter
diverse makeup
hairstyling bruien
glamour

Visagie & hairstyling particulier:

Ik kan de visagie en/ of haarstijling verzorgen voor o.a. :

promotie, feest, je fotoshoot op een locatie!. 
Geen workshops.

Als er hairstyling voor een mooie of speciale gelegenheid nodig is, vraag ik je meestal een of meerdere foto’s met wat ideën naar me te sturen, zodat ik weet wat je mooi vindt. Iets 100% namaken is niet altijd mogelijk, maar dit is wel erg handig om een idee te krijgen wat je zelf voor visagie of hairstyling mooi vindt.

Veel hangt af van je haar type, de lengte en zelfs een haarkleur kan een kapsel er al anders uit laten zien. Voor make-up en visagie vraag ik je ook even op het internet te zoeken, naar wat make-up voorbeelden, dit hoef je mij niet toe te sturen, maar ook hier wel erg handig om er bij te hebben. Iets uitleggen, wat je mooi vind is altijd een stuk lastiger dan een visueel voorbeeld te laten zien en dat als uitgangspunt voor de visagie te nemen.


Mijn prijzen worden per uur berekend, excl. reiskosten van € 0,30 km. Mocht het op de locatie betaald parkeren zijn, zal ik dit doorbereken. Alles wordt keurig op de factuur gespecificeerd, zodat je precies weet welk bedrag waar voor is geweest.

Ben je dus op zoek naar een professionele en betrouwbare visagiste?