visagie 4 bruiden
bruidsvisagie en hairstyliing
hairstyling bruien
visagiste bruidsreportage
bruidsvisagie

Bruids arrangementen

Je trouwdag is een hele speciale dag voor je en je wilt er natuurlijk zo mooi mogelijk uit zien. Ik kan voor jou zowel je make-up en/of je haarstijl verzorgen op de mooiste dag van je leven.

Ik werk meestal als volgt:

Maximaal 6 weken voor je trouwdag houden we eerst een proef. Na ons 1e contact kom ik naar jou toe voor de proefsessie.
Ik vraag je vooraf om wat foto’s met diverse haarstijlen, die je erg aanspreken, op te zoeken en deze naar mij te mailen. Dit i.v.m. het meebrengen van extra materialen tijdens de proef. De voorbeeld foto’s zijn alleen om een indruk te krijgen over wat je graag zou willen, precies namaken is niet (altijd) mogelijk! Het haar van het model op de foto, is niet het zelfde als jou haar, maar ook kleur, lengte, structuur enz. zorgen ervoor dat dit ook niet 100% te kopiëren is.

Ik vraag je ook om naar een paar foto’s van make-up stijlen te zoeken, die hoef je mij niet te mailen, maar het is wel prettig om op de proefdag erbij te hebben. Dit geeft mij een heel goed gevoel wat je graag voor een make-up stijl zou willen hebben.
Een proef sessie, voor haar en make-up, duurt ongeveer 3 uur en die tijd mag je er ook echt wel voor uit trekken. Het is erg lastig als je kort erna nog een belangrijke afspraak hebt en het loopt toch iets uit. Dit is erg onrustig voor je! Een proef sessie voor alleen haar styling of alleen make-up duurt uiteraard wat korter. Aan het einde van je proef maak ik altijd diverse aantekeningen en foto’s van het resultaat.

Achtereenvolgens bespreken we de tijd hoe laat ik op jou trouwdag bij je kom. Ik hou er van om deze tijd iets royaal in te schatten, om stress voor jou te voorkomen.

Eventuele vulstukken voor het haar of versieringen, schaf je zelf aan. Ik kan het ook bestellen, als je dat prettig vind, dan worden deze kosten bij de basis prijs opgeteld.
Prijzen bruid arrangement (haar en makeup) € 225,– Dit is incl. proef exl. reiskosten € 0,25 km excl. eventuele parkeerkosten.

Voor een extra prijs, kan ik ook je gasten voorzien van een makeup en/of haar stijl. Makeup en/ of haarstijling voor gasten op aanvraag.

Ben je dus op zoek naar een professionele en betrouwbare bruidsvisagiste?