party makeup blog

Het is half december, dus de feestdagen staan voor de deur. Meteen en mooi onderwerp voor een blog.
Eigenlijk is een party makeup hoeft niet zo heel moeilijk, het enige (grote) verschil tussen een gewone makeup en een party makeup is, dat je de makeup of wat zwaarder aanzet dan jou gewone natuurlijke makeup, of je voegt er meer glitters aan toe. Beide opties maken het al zoveel veel feestelijker dan je dagelijkse makeup.
Ben je wat minder handig met makeup, maak het het jezelf dan nu niet te moeilijk, dat brengt vaak alleen maar een hoop frustraties met zicht mee.

Wat zou je zoal kunnen doen om jou dagelijkse makeup een feestelijk tintje te geven?

1. Als je foundation gebruikt, meng voor dat je het aanbrengt op je gezicht, er een paar druppels vloeibare highlighter doorheen. Dat hoeft echt helemaal geen duur merk te zijn! Kruitvat heeft goedkopere merken waar je echt geen kapitaal voor hoeft te betalen ūüėČ
Als je de highlighter goed hebt gemengd met je foundation, breng het dan op de normale manier aan. Hierdoor zal jou gezicht een hele mooi glow krijgen.

2. Vind je dat een beetje te veel van het goede..? Breng dan een vloeibare , of poeder, highlighter boven op je konen aan. Dat is de plek waar normaal ook altijd al light op valt.
Breng je daar nu een beetje extra glans aan, maakt het al meteen feestelijker!

3. Je ogen.
Er zijn potjes of tubetjes met glitter gel te koop, ook dit hoeft echt niet duur te zijn.
Breng eerst normaal je oogschaduw aan, smokey eye of meer naturel en daarover breng je een dun laagje glitter gel aan. Dit kan in elke kleur die jij mooi vind.

4. Er zijn diverse zilver, brons of goudkleurige oogschaduw soorten te koop. Breng eerst je oogschaduw aan. Wil je het nog meer een glamour look maken, daar kun je weer wat glitter gel over heen aanbrengen.

5. Een eyeliner doet het ook altijd goed. Niet iedereen kan een hele mooie wing eyeliner aanbrengen, maar dat hoeft ook echt niet. Als je een simpel lijntje kunt maken en je zet daar overheen een glittergel eyeliner, dan is dat ook super mooi.
https://www.visagistehaarstijlisteutrecht.nl/handige-tip-om-een-perfecte-eyeliner-te-maken/
https://www.visagistehaarstijlisteutrecht.nl/week-3-met-handige-makeup-tips-tricks/
https://www.visagistehaarstijlisteutrecht.nl/handige-makeup-tips-tricks-week2/

6. Lippen
Lipstick of lipgloss, gebruik wat jij voor je zelf het mooiste vind. Ook daar kun je met glitter werken. Er zijn diverse lipgloss merken waar al glitters in zitten. Gebruik je een lipstick, gebruik dan weer je glitter gel. Breng een dun laagje op je lipstick aan en.. voila , daar zijn je party lippen

7. Last, but not least ! Party haarstijling….
Dat is voor sommige lastig, en dat begrijp ik, heel goed. Ik zeg ook vaak tegen mijn klanten dat ik bij iemand anders veel meer haarstijlen kan maken dan bij mezelf. Zelf moet je het vaak via de spiegel doen en dan zie je alles dus ook in spiegelbeeld… Lekker makkelijk, niet dus!
Ook daar, maak het jezelf niet te moeilijk en als je toch die extra stap wil zetten, vraag dan of iemand je kan helpen. Professioneel of een vriendin.

Ik sluit een paar linkjes bij, van een dame die ik ook volg. 
Zij heeft hele leuke en ook simpele haarstijlen die goed te doen zijn om na te maken. Elk haar is anders, dus wat bij de een werkt, wil niet zeggen dat dit bij de ander ook werkt.
Maar ik denk dat je na het bekijken van deze instructie video‚Äôs echt wel wat inspiratie kunt opdoen om iet moois voor je zelf te cre√ęren voor de feestdagen
Zei werkt heel veel met elastiekjes , als basis, en daaruit bouwt ze het op.

Ik heb ook nog een paar feest makeup voorbeelden om wat inspiratie op te doen voor je makeup.

party makeup voorbeelden

                                             

Ik wens iedereen hele mooie feestdagen en een heel gezond en gelukkig 2020.

In het nieuwe jaar zal ik weer proberen interessante blogs te maken.


0 reacties

Laat een reactie achter

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *